Culinar.md

Sandviș gratinat

Ingrediente
– pâine (de preferat franțuzească felii)
– pastramă
– unt
– roșii
– brânză
– două ouă
– cașcaval

Mod de preparare
Cuptorul se pune la încălzit la foc mediu. Se ung feliile de pâine cu un strop de unt, pe jumătate din numărul de felii se pune o felie de pastramă, una de brânză și una de roșii, se acoperă cu celelalte felii de pâine și se pun într-o tavă. Se bat ouăle bine și se toarnă peste sandvișuri, iar deasupra se rade cașcaval (cantitate în funcție de preferințe). Se pun în cuptor 10-15 minute, până se rumenesc. Se scot și se servesc atât calde, cât și reci…

Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *