Sport

Selectionata de fotbal se afla in cadere libera

Echipa nationala de fotbal a R. Moldova a coborat 13 trepte in clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA) comparativ cu luna precedenta si se situeaza in prezent pe locul 103 in topul, dat publicitatii saptamana curenta.
Selectionata antrenata de Igor Dobrovolski a avut cea mai buna pozitie in clasament – 37 – in luna mai a anului trecut.

Patru dintre adversarele echipei noastre reprezentative in preliminariile Campionatului Mondial-2010 din Africa de Sud se situeaza pe locuri mai avansate in clasament. Selectionata Elvetiei ocupa locul 16. Reprezentativa Greciei se plaseaza pe pozitia a 17-a. Formatia Israelului este pe locul 20, iar cea a Letoniei e situata pe treapta cu numarul 59. Cealalta competitoare din grupa, Luxemburgul, se claseaza pe locul 120.
 

Partenerele de intrecere in partidele amicale din 6 si 10 iunie, selectionatele din Georgia si Belarus, se situeaza pe locul 150 si, respectiv, 81 in topul FIFA.Clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal este dat publicitatii lunar. El include echipe din 201 tari. Primele cinci locuri in top sunt ocupate, in ordine, de selectionatele Spaniei, Olandei, Germaniei, Italiei si Braziliei.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *