Actualitate

Video. Semn divin: Patriarhul războinic Kiril, omul lui Putin, a dat cu fundul de pământ în timp ce sfințea o biserică

Patriarhul Chiril al Moscovei, omul lui Vladimir Putin, a dat cu fundul de pământ în timp ce sfințea o biserică. Patriarhul Chiril I a susținut invadarea Ucrainei, ignorând apelurile altor biserici ortodoxe, care-i cereau să se delimiteze chiar cu riscul de a fi băgat la închisoare de către liderul de la Moscova.

Patriarhul Chiril a dat cu fundul de pământ

Sâmbătă dimineață, în timp ce oficia o slujbă de sfințire a unei biserici din orașul Novorosiisk, de la Marea Neagră, el a lunecat și a căzut.

Informația și filmarea apar pe contul de Twitter al lui Frnacis Scarr, un jurnalist BBC care monitorizează presa rusă.

Imaginile de la ceremonie îl surprin pe Chiril, care are 75 de ani, în timp ce coboară câteva trepte, apoi își pierde echilibrul, lunecă, și cade cu picioarele înainte, lovindu-se destul de serios cu partea dorsală de podeaua de marmură.

Presa notează că șeful Bisericii Ortodoxe ruse, un susținător al lui Vladimir Putin și al campaniei militare din Ucraina, s-ar fi lovit de amvon, locul de unde se rostesc predicile în timpul slujbelor religioase.

În pofida faptului că patriarhul era înconjurat de numeroși preoți, niciunul dintre aceștia n-a fost în măsură să împiedice căderea lui Chiril.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Satana in sutana. Bata-l Dumnezeu și cetățenii ruși care mai au ceva in cap, că ceilalți, cca 140 de milioane, au în cap doar gogoși, covrigi, chipsuri și poșircă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *