Actualitate

Și-a luat la pumni secretara. Un primar din Criuleni va compărea pe banca acuzațiilor

Primarul comunei Bălăbănești din raionul Criuleni va compărea pe banca acuzaților, după ce acum două luni a luat-o la pumni pe secretara sa. Conflictul s-a iscat pe marginea nemulțumirii manifestate de primar pentru întocmirea actelor cu referire la organizarea unui concurs, transmite Deschide.md.

Procuratura Generală (PG) anunță că dosarul a fost finalizat și expediat în judecată. Cazul a avut loc în septembrie în sediul Primăriei din Bălăbănești.

„Învinuitul a fost acuzat de faptul că, la data de 16 septembrie 2022, aproximativ la orele 08:30, aflându-se la sediul primăriei din comuna respectivă a raionului Criuleni, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în rezultatul unui conflict verbal inițiat cu o subalternă, sub pretextul că nu a întocmit actele cu privire la organizarea și desfășurarea unui concurs, a utilizat violenţa fizică și psihică în privinţa ei, exprimată în ridicarea vocii și folosirea unor cuvinte jignitoare, după care, a apucat-o violent de mâna dreaptă și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului, provocându-i dureri fizice, acţiuni care, în ansamblu, reprezintă tratament inuman şi degradant”, se arată în comunicatul PG.

În urma conflictului, femeia s-a ales cu o traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, excoriație și echimoze la nivelul membrului superior drept.

În privința învinuitului a fost aplicată măsura preventivă obligarea de a nu părăsi țara.

Primarul pledează nevinovat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *