Politică

Slusari: Moldova a inventat un sport național. Se numește Tauberbol

Republica Moldova a inventat un sport național, se numește Tauberbol, declară fostul vicepreședinte al Parlamentului, Alexandru Slusari.

„Moldova a inventat un sport național. Se numește Tauberbol. Probabil, degrabă va apărea și o aplicație de joacă pentru telefoane. Regulile jocului. Ridicarea imunității – Reținere – Arest – Arest la domiciliul – Control judiciar – Scuze procurorului”, scrie Slusari pe pagina sa de Facebook

Totuși, fostul parlamentar susține că situația nu este deloc amuzantă, odată ce Tauber este „figuranta rapoartelor Kroll cu zeci de credite neperformante de la BEM, participantă în procesul foarte dubios de acaparare a Băncii Sociale din partea lui Șor, candidata pentru scrutinul la Primăria Bălți cu finanțare netransparentă, organizatoarea protestelor pe bani obscuri și nedeclarate”, transmite Știri.md.

„Tauber are mai multe dosare penale decât deputați în fracțiunea Șor și nu cred că asta e final pentru toate isprăvile doamnei”, adaugă fostul parlamentar.

În context, Slusari se arată nemulțumit că justiția nu are răspunsuri pe dosarele în care figurează deputata „Șor”.

„Dar justiția moldovenească, care nu cunoaște că este reformată, rămâne cea mai “umană” justiție în lume și în continuare ține крыша pentru gruparea Șor. Atât în sistemul judecătoresc, cât și în Procuratură, care așa și nu a răspuns la întrebarea de unde a fost scurgerea informației pe dosar. Ce face guvernarea pe acest fundal urât? Vine cu tirada electorală despre lipsa încrederii în justiție. Parcă s-a oprit timpul și afară e anul 2020 și nu este PAS la guvernare. Mă tem că se joacă cu focul. Vorba clasicului politicii criminale moldovenești”, a conchis Slusari. 

Vă amintim că Marina Tauber a fost eliberată din arest la domiciliu. Decizia aparține Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana. Tauber nu își recunoaște vina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *