Actualitate

Socialiștii își șterg picioarele de Curtea Constituțională de la Chișinău. Domnica Manole a înțeles că „ai noștri sunt aproape”?

Deputatul socialist Adrian Lebedinschi vine în Parlament cu panglica negru-oranj (Sf. Gheorghe) prinsă în piept, după ce CCM a decis că simbolul poate fi purtat deschis în public.

„CCM a dat o decizie foarte înțeleaptă, cu viziune. Acei cetățeni care vor folosi această panglică în scopul promovării războiului, în scopul agresiunilor militare, crimelor împotriva umanității, vor fi condamnați contravențional. Cei care vor folosi această panglică pentru promovarea păcii, memoriei, pot folosi această panglică”, a declarat deputatul Lebedinschi, unul dintre autorii sesizării la Curtea Constituțională privind interzicerea simbolurilor panglica bicolor, literele „V” și „Z”.

„Noi trebuie sa fim prieteni cu Federatia Rusa. Nu suntem impotriva UE, dar fara Rusia noi nu o sa supravietuim, pentru ca avem nevoie de combustibil ieftin, de gaz si energie electrica ieftina, pentru ca altfel nu putem. De aceea, eu vreau sa va rog, nu lasati mainile in jos, totul va fi bine, al nostri deja sunt aproape”, a declarat liderului partidului pro-fascist rus Igor Dodon.

Unele voci afirmă că decizia Curții Constituționale se explică prin faptul că judecătorii de acolo au înțeles că regimul PAS are zile numărate, și au decis să se pună bine cu cei care vor prelua puterea dupa plecarea „europenilor”.

Amintim că recent CCM în frunte cu controversata Domnica Manole a trecut de partea Moscovei și a dat o decizie șocantă în care permite moldovenilor să defileze liber cu simbolica fascismului rusesc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Judecătorii nu și-au dat demisiile, doar și-au luat concediu!;))) Până când revin ,,ai noștri”! Continuați, continuați!;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *