Politică

Socialiștii sar în apărarea partidului „Șor”. PSRM condamnă acțiunile înaintate de oamenii legii împotriva conducerii formațiunii și a membrilor acesteia

Partidul Socialiștilor îi iau apărarea Partidului „Șor” și condamnă acțiunile înaintate de oamenii legii împotriva conducerii formațiunii și a membrilor acesteia, făcând o paralelă cu dosarele penale în care figurează socialistul Igor Dodon, dar și alți membri ai PSRM, transmite Realitatea.md.

Socialiștii susțin că, aflat „în disperare din cauza problemelor social-economice din țară și a scăderii dramatice a susținerii din partea cetățenilor, regimul de la guvernare recurge la utilizarea represivă a instituțiilor de forță și a justiției împotriva opoziției politice”.

„Conducerea statului vrea să închidă gura opoziției prin dosare politice, rețineri, arestări abuzive, încercând în acest fel să sustragă atenția populației de la problemele grave din societate, dar și să anihileze orice voce critică la adresa guvernării. Anume în acest șir de acțiuni politice trebuie privite și dosarele intentate pe numele procurorului general, Alexandr Stoianoglo, a fostului președinte al țării, Igor Dodon, a deputaților PSRM, președinților de raioane sau aleșilor locali socialiști etc. În spațiul public apar tot mai des informații că regimul de la Chișinău intenționează să lanseze o amplă „vânătoare de vrăjitoare”, percheziții masive în raport cu membrii și activiștii PSRM, la fel cum procedează acum în raport cu alt partid de opoziție, pe care instituțiile statului au anunțat deja că vor să-l scoată în afara legii. Este condamnabil modul în care liderii PAS vorbesc în mod deschis despre ce și cum trebuie să facă procurorii și ofițerii SIS ori CNA. PSRM condamnă cu fermitate acțiunile abuzive și ilegale ale regimului, care transformă Republica Moldova într-un stat dictatorial, subordonat unui singur partid”, se arată într-o declarație a PSRM, emisă luni, 25 iulie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Pseudo- socialiștii care au moștenit păcate și lasă păcate de mostenire atacă. Acesta nu este un atac scăpat de sub control. Este atacul săvârșit pentru a fi auzit (Sorcova, sorcova, să audă Moscova), văzut și privit. Este atacul ca spectacol psihic. Ca război de gherila. Ținta războinicilor cu cazier bogat este dezonorarea unei societăți și deposedarea țării de teritoriu. Ticăloasă Tauber este amazoana care, în concepția gurilor lugubre pro-putin și a masculului alphaSOR, simbolizează oaia care trage din cauza caprei…Se vor găsi anal-iști, bocitoare care sa le ridice ode și imnuri. Cui? Acestor eroi însetați de euroi. Acestor statui umblătoare, urlătoare, tâlhare. Socialiști de carton și ghips. SORicani, mitocani, hoțomani, mitomani. Cred că a trecut timpul pentru amăgiri și minciunele calde, pentru gargara și fraze sforăitoare. Marș la răcoare!!!

  2. Acum s-au unit toti impotriva PAS ,si socialistii,comunistii,soristii,unionistii,DA,PLDM ,PL,PD din cauza ca noua guvernare a inceput lupta cu coruptia..Sunt arestati foarte multi hoti care de 30 de ani tot furau si nu erau pedepsiti . Au furat nu numai comunistii si socialistii,dar si multi politicieni din partidele de dreapta proeuropene sau unioniste. La alegeri se certau la televiziuni ,iar pe urma furau impreuna toti,de stinga,de dreapta… Dar sa fii arestat si sa-ti fie confiscata averea e dureros.Aici s-au unit hotii de toate culorile contra PAS-ului…

  3. intru-un fel sau altul actiunile puterii sunt similare regimului putinist de la moskova – dar pe de alta parte oare Dodon nu vroia sistem putinist in Moldova?
    pe Dodon il deranjeaza doar ca fundul sau nu – si onoreaza cu prezenta scaunul de presedinte? Dar oare visele nu necesita sacrificii?
    Uite – noi moldovenii suferim toti din cauza prietenului sau din kremlin. macar la noi sa sufere cine trebuie – la urma urmei – conform legii votate pe cand el era in scaunul puterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *