Actualitate

StarNet lansează primul serviciu electronic integrat de fax!

”În prezent, faxul este una din cele mai folosite modalități de transmitere a documentelor de afaceri sau personale, un "must have" pentru orice business. Acesta este un standard acceptat la nivel global, este mai rapid și mai economic decât poșta. De aceea, ne-am gândit să venim cu o soluție modernă care să aducă mai multă libertate și economie în utilizarea faxului. L-am trecut pe mediul online și astfel, am exclus necesitatea în sine a unui aparat de fax”, subliniază Ștefan Munteanu.

Cele două opțiuni – Fax2Web și Web2Fax – pun la dispoziția utilizatorilor servicii online de trimitere și primire faxuri către, sau, de la aparate fax sau alți utilizatori de Fax2Web. Prin intermediul Fax2Web, clienții StarNet vor putea recepţiona mesaje fax din toate reţelele din ţară şi din străinătate, fiind evitate costurile de achiziţie şi mentenanţă a unui aparat de fax tradiţional.

Iar opțiunea Web2Fax va permite expedierea textelor și atașamentelor prin e-mail (textul din e-mail sau documentele ataşate vor fi transformate într-
un fişier PDF) către numărul de fax al destinatarului. Datorită conexiunii la Internet, clienții vor avea acces la mesajele de fax recepţionate, oriunde nu s-ar afla în lume.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *