Social

„Ştiam că e un om nebun, dar nu m-am aşteptat la asta!” Un tată şi-a ucis doi dintre copii, după ce s-a certat cu soţia. Al treilea a reuşit să scape

Nenorocire în Bacău. Un tată şi-a luat doi dintre copii şi i-a aruncat într-un baraj. Un băiat de patru ani şi o fetiţă de doar cinci luni n-au avut nicio şansă în apele adânci. Al treilea copil, de şase ani, s-a salvat pentru că a fugit la bunici. Totul ar fi pornit din cauza unui scandal între părinţi. Mama este cea care a alertat autorităţile. Este deja al doilea caz, în doar o săptămâna, când un părinte îşi ucide copiii. Atenţie, vă avertizez, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Totul s-a întâmplat în comuna Pănceşti din Bacău. Cei doi soţi, de 23 şi 30 de ani, s-ar fi luat la ceartă imediat după prânz. Atât de aprinse au fost discuţiile între ei, încât bărbatul şi-ar fi pierdut minţile din cauza furiei. Şi-a luat doi dintre copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, şi a ameninţat-o pe femeie că se va arunca într-un baraj cu ei. Speriat de scandalul dintre părinţi, cel de-al treilea copil al cuplului, un băiat de şase ani, şi-a luat bicicleta şi a fugit de acasă. Şi-a găsit adăpost la bunici. Iar asta i-a salvat viaţa. 

Lucica Florea, mama copiilor: „A venit acasă, ne-am certat, m-a bătut. Am fugit afară, mi-a luat fata din casă, fata dormea. Mi-a arătat-o. Mi-a zis că e ultima oară când o văd. A chemat băiatul după el. L-a băgat în maşină şi au plecat”.

De teamă că indiviul şi-ar putea duce planul macabru la bun sfârşit, femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. Ajunşi la locul indicat de mamă, scenariul sumbru s-a adeverit. Salvatorii i-au găsit pe cei doi copii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început imediat manevrele de resuscitare. În zadar. Era prea târziu pentru cei doi micuţi.

Şi-a ucis copii după ce s-a certat cu soţia

Lucica Florea, mama copiilor: Ştiam că e un om nebun. dar nu m-am aşteptat la asta!

N-ar fi prima dată când individul o ameninţă pe femeie. Ar fi trăit în teroare în ultima perioadă. Bărbatul ar fi fost extrem de gelos şi ar fi bănuit-o pe tânără că îl înşală.

Lucica Florea, mama copiilor: Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă.

Nu se ştie încă ce s a întâmplat cu individul. Dacă s-a aruncat şi el în apă cu cei doi copii ori, cu o minte extrem de bolnavă, şi-a omorât copiii şi a fugit.

Reporter-Gheroghe Ciobanu, cumnatul bărbatului: – Aţi auzit dacă se certa cu soţia? Aveau probleme?

  • Se mai certau oamenii, ca în familie! Azi m-a sunat ultima dată…Băi, cumetre, cum stai? Acasă zic, noi muncim! Femeia îşi bate joc de mine, el zicea…
  • Era supărat?
  • Era!
  • A spus ce are de gând?
  • Nu!
  • Credeţi că e în apă sau a fugit?
  • Ce rost mai are să trăiască dacă a aruncat copiii?

Este a doua tragedie trasă la indigo în doar câteva zile. Asta după ce la începutul săptămânii, în Timişoara, o mamă s-a aruncat de la etajul zece, în braţe cu cei doi copii.

Adina Burghel – psiholog: Este un model de comportament în care există o dorinţă puternică de a acţiona rapid, fără a te gândi la consecinţe. 00.25 oamenii au devenit extrem de vulnerabili la orice sursă externă de stres. Nu mai reuşim să ne controlăm.

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie acum să refacă acum tot filmul cutremurătoarei poveşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.