Politică

„Succesurile” PAS-ului sunt garantate!

De războiul intern între membrii PAS se știe, nu e de azi și nici de ieri. Când liderii nu au capacități și nici voință de a fortifica un partid, e inutilă speranța consolidării întregii societăți.

În ianuarie 2022 a fost ales Președinte PAS Youth Național (sursa) nimeni altul decât “expertul în jocurile de tetris” Eugeniu Sinchevici. Deci, el ar fi cel mai bun dintre cei buni.

La 16 Aprilie 2022 are loc un alt “eveniment”: la Verona a fost organizat Congresul PAS Diaspora (sursa și unpaspentru.md) unde a fost aleasă o nouă conducere, în frunte cu președinta Galina Sajin, “pionervojatka” partidului și “experta dormitului în parlament”.

Bravo diaspora, jos pălăria, ați ales cea mai “sonoră voce” care din 2019 până în prezent nu a fost auzită nici la luări de cuvânt în parlament, nici la briefing-uri, nici la vreo emisiune tv.

Galbeni îngălbeniți, verzi îngălbeniți, galbeni înverziți – sunt tot aceiași cu care “succesurile” PAS-ului la viitoarele alegeri parlamentare (poate și anticipate!) sunt asigurate.

Partea tristă și cea mai periculoasă a situației cu PAS-ul e că aceștia, prin incompetența lor crasă, infantilismul consacrat și aroganța nemaintâlnită, readuc la putere cu viteză maximă secăturile socialiste ale lui Dodon, scheletele comuniste ale lui Voronin și toate slugile docile Moscovei.

Nadia Popovici (facebook)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *