Actualitate

Tarlev despre atacuri raider și Vladimir Voronin

Vitalie Calugareanu: In perioada cand Voronin a fost presedinte, au fost inregistrate atacuri raider?

“Da bineinteles. Sigur ca au existat, doar ca nu se facea atata tam-tam cum se face acum. Acestea nu erau atat de tare mediatizate, ci situatie era solutionata”, a declarat Tarlev in cadrul emisiunii “Logica Puterii” moderata de Vitalie Calugareanu.

Cu privire la dosarul penal în care figurează numele fostului președinte al Băncii de Economii, Grigore Gacichevici, fostul premier a mentionat ca “va sta dupa gratii daca nu va plati o suma mare de bani".

Reamintim ca, potrivit procurorului Ion Ticu, de la procuratura Buiucani, Gacichevici este bănuit că a acordat un credit de 2,5 milioane de euro unui agent economic, în perioada 2010-2011. În cadrul primei cauze penale, bancherul este suspectat că ar fi acordat un credit de câteva zeci de milioane de lei. Pe fiecare caz, ex-președintele Băncii riscă până la 15 ani de închisoare.

Amintim că sâmbătă, 2 februarie, fostul președinte al Băncii de Economii a fost audiat de procurori. Bancherul a fost reținut pe 1 februarie, direct la aeroport, la revenirea acestuia din Moscova. Actualmente, bănuitul are interdicția de a părăsi orașul.
Grigore Gacichevici a deţinut funcţia de preşedinte al Băncii de Economii în perioada 2004-2012.

tv7.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *