Actualitate

Țîrdisme! Bogdat este convins că o companie privată precum Twitter este „Occidentul”

„Principalul mit al Occidentului s-a prăbușit – arma principală. De dragul acestui mit, țări și popoare întregi au fost bombardate, au îndepărtat și ucis lideri legitimi, au organizat revoluții de culoare, războaie civile.

Și acum Occidentul la unison distruge, șterge și elimină din mass-media și spațiul virtual nu numai președintele Trump, ci și milioane de susținători ai săi. Ban – bloc – GULAG digital. Dar chiar și cînd au fost trimiși în Gulag, au existat judecători care au dat ultimul cuvînt și au respectat legile de gen.

Critici – ești blocat. Protestezi – peimești un glonț în frunte”, scrie revoltat socialistul Bogdat Țîrdea.

Pe această cale îi reamintim „politologului” că Twitter sau Facebook sunt companii private nu instituții de stat, așa cum se întâmplă în „estul… sălbatic”, poate de asta Bogdat este confuz ?!

Cât despre gloanțe în frunte, decoamdată nu există dovezi sau indicii că vreun lider de stat occidental ar fi comandat asasinarea cu substanțe chimice interzise a opozanților săi, așa cum se întâmplă în același „est sălbatic”.

Nu în ultimul rând este curioasă obsesia pro-rușilor din Chișinău față de evenimentele din SUA. Păcat că ei aleg selectiv și nu observă, spre exemplu, cum arată cifrele de pe bursa din NY, care sunt la cel mai mare nivel din istorie.  
 
PIB SUA – 20 trilioane USD / PIB Rusia – 1.2 trilioane USD.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *