Politică

ULTIMA ORĂ! Deputat, despre propunerea PSRM: „Un potențial Guvern Durleșteanu este Guvernul Dodon-Photniuc 2”

„Dodon a mințit a miia oară anul acesta, a tras de timp ca sa adanceasca criza și acum deschis trece de partea corupției mari. Un potential Guvern Durlesteanu este Guvernul Dodon-Photniuc 2 si o incercare de renastere a binomului criminalo-oligarhic”, a scris Litvineco într-o postare pe Facebook.

Precizăm că liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat deputații socialiști nu vor vota Guvernul Gavriliță, pentru că potrivit lor acesta nu poate face față crizei din țară. În schimb, acesta a anunțat că PSRM o înaintează pe Mariana Durleșteanu, fostă ministră a Finanțelor în Guvernul Greceanîi, la funcția de prim-ministră și lansează inițiativa de formare a unei majorități parlamentare.

Platforma „Pentru Moldova” a anunțat că încă nu a luat o decizie, dar susțin că „Mariana Durleșteanu este capabilă să formeze un astfel de cabinet de miniștri anti-criză”.

Totodată, reprezentanții președinției au declarat pentru tv8, că președinta Sandu va veni cu o reacție după ședința Parlamentului în care se examinează programul de activitate propus de Guvernul în frunte cu Natalia Gavriliță, candidata desemnată de președinta Sandu la funcția de prim-ministră. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *