Actualitate

ULTIMA ORĂ! Ministerul Apărării a inspectat locul în care s-au prăbușit rămășițele rachetei rusești și oferii detalii „în special locuitorilor satului Naslavcea”

Experții Ministerul Apărării susțin că au inspectat cu atenție locul în care au căzut rămășițele rachetei rusești doborâte de forțele antiaeriene ucrainene și au lansat un apel adresat cetățenilor, „în special locuitorilor satului Naslavcea”, transmite Ziarulnational.

„În urma cercetării terenului din adiacență, geniștii Armatei Naționale nu au descoperit substanțe sau obiecte explozive care ar prezenta pericol pentru siguranța populației din zona respectivă”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării.

Vă amintim că luni, 31 octombrie, în jurul orei 8.44, fragmentele unei rachete rusești doborâte de ucraineni au căzut pe teritoriul localității Naslavcea, raionul Ocnița. Racheta respectivă a fost lansată spre barajul Dnestrovsk de pe teritoriul Ucrainei, însă a fost doborâtă. În rezultatului atacurilor cu rachete de la granița cu Ucraina au fost avariate cel puțin 26 de locuințe din Naslavcea. Geamurile caselor s-au spart din cauza bubuiturilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *