Social

ULTIMA ORĂ! Postul rusesc „RU-TV Moldova” – interzis în Republica Moldova. Canalul s-a ales și cu o amendă ustrurătoare

Postul rusesc „RU-TV Moldova”, a fost interzis pe teritoriul Republicii Moldova. De asemenea, canalul s-a ales și cu o amendă de 30 000 de lei

Membrii Consiliului Audiovizualului au votat vineri, 24 februarie, pentru sistarea difuzării postului TV „RU-TV Moldova”, începând cu ziua de azi. Totodată, canalul a penalizat cu 30 000 lei, pentru faptul că a activat fără licență de emisie din 14 mai 2022, scrie Ziarul Național.

Potrivit Consiliului, „Euroshow Grup” SRL a fost amendat pe 28 octombrie 2022 cu 15 000 pentru încălcarea aceleiași prevederi. În plus, contrar deciziei de atunci a Consiliului, prin care a fost dispusă încetarea difuzării serviciului de televiziune, „RU-TV Moldova” a continuat să fie difuzat fără licență, fapt confirmat de 12 distribuitori de servicii media.

Astfel, membrii CA au dispus ca distribuitorii de servicii media să înceteze de astăzi retransmisiunea serviciului de televiziune „RU-TV Moldova”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. În republica preponderent agrară și moldovenistă, din an în Paști, mai există și ouă bune în cuibar… Hai noroc și la mai mare! Asta da, pregătire pentru sărbătoarea ”RE-Învierii”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *