CSI / Rusia

Un bărbat a fost aruncat în aer de o mină pe o plajă din Odesa, unde venise cu familia

Un bărbat a murit după ce a călcat pe o mină pe o plajă din Odesa. Autoritățile au lansat numeroase avertismente ca oamenii să evite plajele din cauză că sunt minate, dar apelurile lor nu sunt întotdeauna luate în serios.

Bărbatul era cu soția și fiul pe plajă din Odesa, scrie Unian.net.. În timp ce mama și fiul despachetau lucrurile, el a vrut să intre în apă, ca să vadă cât e de adâncă și dacă este rece. Câteva minute mai târziu, o mină a explodat, iar bărbatul a murit.

La fața locului au mers o echipă care anchetează cum s-a ajuns la această situație. Autoritățile avertizează încă o dată oamenii să ia în serios apelurile privind plajele minate.

„Acest bărbat nu a murit din cauza unei insolații, a unui atac inamic, a murit aruncat în aer de o mină. Nu știu de câte ori trebuie să repet tuturor celor care încearcă să devină principalul candidat la pentru cei mai proști și iresponsabili și care, împreună cu copiii – mici sau mai mari – încearcă să facă selfie-uri cu panourile pe care scrie . Acum, când este război si totul este minat. Nu credeți? Nici acest om, din păcate, nu a crezut. Dar a murit din cauza unei mine”, a declarat Serghei Bratchuk, administratorul regional.

Bratchuk a adăugat că, cu câteva ore înainte de tragedie, o altă mină a explodat la 20 de metri de Odesa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *