CSI / Rusia

Un militar rus, întors de pe frontul din Ucraina, și-a ucis soția prin înjunghiere. Cei doi fii au asistat la scena macabră

În regiunea Nijni Novgorod din Federația Rusă, un militar a venit în permisie de pe frontul din Ucraina și-a înjunghiat soția de mai multe ori, până a omorât-o, scrie canalul de Telegram „Beware of News” pe 19 aprilie, scrie Ziare.com.

Sergentul senior în vârstă de 44 de ani, pe nume Aleksandr, s-a întors acasă săptămâna trecută. Localnicii spun că a luptat în Ucraina și a fost adjunct al comandantului de pluton.

Potrivit autorilor postării, luni, 17 aprilie, ocupantul a băut alcool în compania soției sale Kateryna și a fratelui ei. Ulterior, soțul a adormit și și-a simțit soția atingând buzunarul unde ținea banii, după care a început conflictul.

Militarul a declarat că în cursul scandalului soția sa l-a lovit, drept răspuns a înjunghiat-o în piept. În acel moment, fiii lor de 7 și 8 ani se aflau în cameră.

Potrivit jurnaliştilor, Aleksandr a raportat poliţiei fapta sa prin telefon şi a fost arestat în scurt timp. În același timp, rudele cuplului au refuzat să preia custodia copiilor lor, aceștia urmând să ajungă într-un orfelinat.

Pe 17 aprilie, un fost luptător Wagner, Georgy Siukayev, a ucis un locuitor de 38 de ani al Osetiei de Sud. Bărbatul a murit la spital din cauza rănilor produse de înjunghiere.

Pe 10 aprilie, o fostă „wagneriană” care a luptat în Ucraina a fost reținută la Moscova pentru un atentat la viața unei pensionare și pentru incendierea apartamentului ei. O femeie în vârstă a fost internată cu nasul rupt, un deget luxat, umflături și vânătăi.

Anterior, pe 30 aprilie, în regiunea Kirov a Federației Ruse, un mercenar Wagner a venit în permisie din Ucraina și a ucis o femeie . După cum s-a dovedit, rusul a mai comis crime și a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru uciderea unei femei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *