Actualitate

Un moldovean a fost omorât în Israel din cauza cuvântului „hahol”

În dimineața de 26 mai, moldoveanul Alexei Gunta a fost depistat pe un trotuar din Petah Tikva în stare de inconștiență. Acesta a fost transportat la un spital din oraș.

Potrivit medicilor, după ce a fost adus la spital, moldoveanul și-a revenit, însă la scurt timp, starea lui s-a agravat considerabil. Peste 3 zile, Alexei a murit, din cauza loviturilor la cap.

Medicii au anunțat poliția, iar în urma investigațiilor primare, sub suspiciunea de omor a fost reținut un ucrainean de 21 de ani. Implicarea acestuia în săvârșirea crimei este demonstrată de înregistrările de pe camerele de supraveghere, instalate în apropierea localului unde a avut loc bătaia.

De asemenea, martorii oculari au povestit că motivul conflictului a fost cuvântul „hahol”, cu care victima l-a numit pe agresor. Supărat, ucraineanul l-a lovit de mai multe ori cu pumnii în cap pe moldovean, iar ulterior a fugit de la fața locului.

Suspectul a fost reținut peste 2 zile de la incident. Acesta a recunoscut că l-a lovit de mai multe ori pe moldovean, pentru că l-a numit „hahol”.

Ucraineanul se va afla în arest până la încheierea procesului de judecată. În scurt timp acesta urmează să fie pus sub învinuire pentru omor intenționat.

Sursa: crimemoldova.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *