Justiție

Un tânăr din nordul țării, condamnat la opt ani de închisoare pentru că a violat două minore

Un tânăr de 28 de ani, de la nordul țării, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunilor de viol asupra a două minore, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 8 ani cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, inculpatul, la 09 ianuarie 2019, aproximativ la ora 17:30, aflându-se în propria gospodărie, situată într-un sat din nordul țării, având în calitate de oaspete pe victimă, care s-a dovedit a fi minoră, având intenția de a-şi satisface pofta sexuală, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voința din cauza vârstei fragede şi a stării de ebrietate, a întreținut un raport sexual cu ultima, relatează Echipa.md.

Tot el, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2019, aproximativ la ora 01:30, în aceleași circumstanțe, a violat o altă minoră, de aceeași vârstă.

Inculpatul actualmente se ascunde de organul de urmărire penală, fiind anunțat în căutare, iar termenul executării pedepsei urmează să fie calculat din momentul reținerii acestuia.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *