Economie

Unul în loc de trei: De astăzi, au fost puse în circulație noile bilete pentru o călătorie cu troleibuzul, cu nominalul de șase lei

Începând de astăzi, 1 septembrie, persoanele care vor călători cu transportul public vor primi un singur bilet pe care este indicat prețul de șase lei, în loc de trei cu prețul de doi lei. 

Contactați telefonic, reprezentanții de la Regia Transport Electric Chișinău, au comunicat că noile bilete au fost puse în circulație, deoarece cele vechi s-au epuizat, scrie TV8.

„A fost epuizat stocului biletelor cu nominalul de doi lei și începând de astăzi, 1 septembrie, au fost puse în circulație noile bilete pentru o călătorie cu troleibuzul, cu nominalul de șase lei”, a precizat Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt de la RTE.

Menționăm că biletele sunt valabile atât pentru troleibuze cât și pentru autobuze.

Vă amintim că de la 1 iulie, în Chișinău călătoria cu troleibuzul, autobuzul și microbuzul va fi de 6 lei, iar către satele, comunele și orașele din componența municipiului Chișinău, deplasarea va fi mai scumpă cu 40 de bani per kilometru, în funcție de trasee și kilometraj.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *