Actualitate

VIDEO / +105 CAZURI NOI de COVID-19 / INFORMAȚII de ULTIMĂ ORĂ despre răspândirea coronavirusului în R. Moldova

Numărul total urcă la 2019 cazuri confirmate de COVID-19 în R. Moldova. După testarea a 640 de persoane, testele au confirmat 105 cazuri noi de îmbolnăvire. Toate sunt cu transmisie locală

Pe parcursul zilei de ieri, 64 de pacienți tratați de COVID-19 în spitalele din R. Moldova au fost externați. Astfel, ca urmare a tratamentului, s-au însănătoșit 235 de persoane. Totuși, în stare gravă rămân încă 195 de oameni. Bilanțul deceselor cauzate ce complicații ale infecției cu COVID-19 urcă la 53 de cazuri.

Amintim că, în Republica Moldova, primul caz de coronavirus a fost înregistrat pe 7 martie 2020. Într-o lună, bilanțul a urcat la 965 de infectări și 21 de persoane decedate, printre care trei lucrători medicali. În același timp, 40 de cazuri au fost declarate tratate.

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a încă a unui mort și confirmă decesul bărbatului din stânga Nistrului, în vârstă de 63 de ani. Bilanțul morților în țară ajunge la 53.

Astfel, a 53-a persoană decedată este un bărbat în vârstă de 68 de ani, din r. Ștefan-Vodă, internat în IMSP „Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale” la data de 08.04.2020, având comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensiva IC gr II, AVC ischemic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *