Actualitate

VIDEO/ A furat un taxi și s-a inversat cu el în mijlocul drumului: Bărbatul a fost reținut

La 13 februarie curent, în jurul orei 17:25, un bărbat din Bălți a anunțat poliția precum că, pe strada Feroviarilor din mun. Bălți, un automobil de taxi s-a inversat, iar șoferul are un comportament neadecvat și intenționează să părăsească locul accidentului. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul fusese răpit de la proprietar.

Suspectul, ar fi comandat mașina de taxi și la scurt timp după ce ar fi urcat în automobil, a amenințat șoferul cu un pistol, i-a ceruta să coboare, urcând personal la volan și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută.

Ulterior, din cauza vitezei excesive, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a inversat. Suspectul are 29 de ani și este locuitor al mun. Chișinău.

La moment este reținut pentru 72 ore și se află în izolatorul de detenție provizorie al poliției. Pe acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii respective riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *