ActualitatePolitică

VIDEO/ Deputatul român, George Simion, nu a fost lăsat să intre în R. Moldova: „Mă vor trimite cu un avion înapoi în București”

George Simion, deputat al României și lider al AUR, nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova, din motivul că are aplicată interdicție de intrare în țara noastră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Daca Romania ar avea demnitate si mandrie nationala – dar nu are, fiindca romanii sunt prea smecheri pentru asemenea concepte invechite – cel tarziu acum ar trebui sa nu mai intre nici un parlamentar moldovean in tara.

    1. Vlad Dracul,dacă de obicei sunt de acord cu comentariile tale care sunt destul de clare și la obiect,de data aceasta nu sunt de acord cu ce afirmi.Ca si român ce trăiesc în România,cred că nu se pune problema așa,poate că știu autoritățile moldovene ce noi nu știm.Nu degeaba i se menține interdicția.Sa nu fim totuși nai papi decât papa

      1. Sincer nu cred că ai dreptate. Nu îl iubesc pe simion și nici pe aurarii lui. Dar, există un dar: este demnitar al României, parlamentar și lider de grup parlamentar, trecut în lista oficială a delgației Parlamentului României. Ce arată acțiunea asta a maldaivanilor??? Că interesul lor primează (dați banii fraierilor dar lăsați-ne cu Unirea și cu frațietatea, noi cu rușii suntem frați) iar dacă ceva nu le convine nici măcar nu acționează discret ci exact ca mentorii lor moscali: grobian, direct și fără pic de diplomație. Pe aiștia vrem noi să-i băgăm în UE???
        Niște mârlani de rit moscălesc ce nu știu cine le sunt strămoșii și ce caută ei pe acele pământuri.

      2. Draga Santos, fireste “nu degeaba i se mentine interdictia”: samburele Re-Unirii este atat de temut de nomenclatura politica de la Chisinau, incat nu are voie sa incolteasca pe pamantul Basarabiei! Simioni, buni sau rai, vor mai fi si se vor duce, dar Romania unita ar distruge planurile si ambitiile multora…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *