Timpul Local

(VIDEO) Doinita Gherman, interpreta zbntuita cu sufletu-n foc

Dupa ce a cutreierat Moldova in lung si-n lat pentru realizarea unor sedinte foto in sanul naturii, Doinita Gherman – interpreta de 20 de ani ta-a-are alintata de fanii mereu in alergare dupa ea – e in toiul pregatirilor pentru mai multe concerte de Craciun. Intre 23-27 decembrie, ea va evolua alaturi de mai multi artisti din Romania, dar si din R. Moldova, in orasele Piatra-Neamt, Iasi, Targoviste, Bucuresti, dar si intr-un sat pitit in muntii din imprejurimile Brasovului…

Pana atunci insa, Doinita se bucura de succesul binemeritat pe care i l-a adus duetul realizat cu maestrul Vasile Marin, cel care a cantat cu regretata mare cantareata Maria Dragan. Aceasta frumoasa colaborare se materializeaza si printr-un videoclip exceptional la cantecul „Suflete-n foc”, o productie in care sunt implicati dansatori de diverse varste de la Studioul de dans „Modern Show”, amintind astfel de ideea centrala a piesei – legatura dintre generatii. Doinita, pentru care maestrul Marin este un model artistic demn de urmat, vadit emotionata, ne-a marturisit: „Am inteles inca o data ca adevaratii artisti trebuie pretuiti la justa lor valoare atata timp, cat mai sunt in viata si nu dupa plecarea lor la cele vesnice”.

In curand, va fi lansata si pagina web a Doinitei Gherman unde, in afara de creatiile ei muzicale, vor fi plasate si pozele interpretei de la haioasele sedinte foto din vara si toamna anului curent. Pentru a gasi locurile cele mai pitoresti din tara noastra, Doina a parcurs sute si chiar mii de kilometri. „Am dorit sa scoatem in evidenta farmecul si bogatia Moldovei, cu destinatiile sale turistice extraordinare. Desigur, nu am trecut cu vederea nici fetele de la noi. Gluma e gluma, dar foarte curand va vom invita sa ne vizitati site-ul si sa va expuneti opiniile si sugestiile”.

„Piesele, caldute, joaca sa se intreaca cu mine!”

O experienta interesanta pentru artista ramane si cea de moderatoare TV. Daca pana nu demult prezenta, in special, programe de divertisment la petreceri private, acum ea poate fi admirata la Casino muzical, emisiunea unui post TV local. Acolo poarta discutii incitante cu reprezentantii showbizului de la noi si din alte domenii.

Doina nu se multumeste doar cu aceasta, ci lucreaza intens la conceptul unei alte emisiuni – cu multi invitati, multe glume si care sa fie ca o mina din care spectatorii sa „extraga” energie si pofta de viata. De asemenea, zbantuita cantareata munceste la noi piese in acelasi stil etno si etno-rock pentru ca, spune ea, „muzica poporului nostru este asemenea unei fantani nesecate, cu o infinitate de trairi si sentimente. Cantecele, „plamadite”, le umplem cu voie buna si, imediat ce ies caldute din „cuptorul creatiei”, incep a juca si a sari in sus, sa se intreaca cu mine!”.

Si pentru ca „Eurovision-2010” se apropie cu pasi grabiti, Doinita nu vrea sa piarda sansa de a-si incerca norocul. Va amintim ca ea a participat la preselectia nationala pentru „Eurovsion-2009”, unde s-a clasat pe locul trei in competitia cu cei 20 de concurenti. Interpreta a convins publicul de carisma si de talentul sau incontestabile, care insa nu au beneficiat de o echipa de profesionisti ce ar slefui „diamantul”, aflat inca la fundul marii, pentru un concurs de o asemenea anvergura!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *