Actualitate

VIDEO / Fotbaliştii lui Arsenal Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, ATACAȚI CU CUȚITE, la Londra

Fotbaliştii lui Arsenal Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, atacaţi cu cuţite, la Londra. Kolasinac s-a apărat luptându-se cu atacatorii, în vreme ce Mesut Ozil a luat-o la fugă şi s-a ascuns într-un restaurant.

Fotbaliştii echipei Arsenal Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au fost atacaţi, joi, de persoane înarmate cu cuţite, la Londra. Potrivit Daily Mail, cei doi jucători se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4×4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de o bandă de persoane pe scutere, înarmate cu cuţite, probabil cu scopul de a-i jefui.

Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Kolasinac, supranumit "tancul", de suporteri, a ieşti din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre membrii bandei, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit "îngrozit" într-un restaurant turcesc din apropiere.

Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Jucătorii nu au fost răniţi în urma acestui incident.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *