Externe

VIDEO/ Kadîrov amenință Polonia. „Dacă ni se dă comanda, în șase secunde vă vom arăta de ce suntem capabili”

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov a postat un nou mesaj pe canalul său de Telegram în care acesta amenință Polonia să își ia „mercenarii” înapoi din Ucraina și ca ambasadorul polonez să își ceară scuze oficiale.

„Problema Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Polonia ce încearcă să reușească? După Ucraina dacă ni se dă comanda în șase secunde vă vom arăta de ce suntem capabili”, afirmă liderul cecen.

„Ați face bine să vă luați armele înapoi și mercenarii și să cereți scuze oficiale pentru ceea ce i-ați făcut ambasadorului nostru. Nu vom ignora pur și simplu toate acestea, țineți cont de asta”.

Kadîrov, care ține un „jurnal” al luptelor la care participă cecenii în Ucraina, a postat de-a lungul războiului mai multe mesaje la ore târzii pe canalul său de Telegram.

Liderul cecen face referire în mesajul său la un incident înregistrat pe 9 mai la Varșovia când ambasadorul rus, Serghei Andreev a fost atacat cu vopsea roșie după ce și-a făcut apariția la o ceremonie de comemorare a înfrângerii Germaniei naziste în al Doilea Război Mondial.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

  1. Personal cred ca polonezii sunt mult mai bine pregatiti decat ucrainienii. Si in plus ii iubesc foarte mult pe rusii, asa cum au inceput sa-i iubeasca si ucrainienii. Cand au intrat rusii in Polonia in ww2, ei se asteptau sa-i ajute impotriva nemtilor. Cand colo…au inceput sa-i impuste. Ce tovarasi dragi!!! Imi vine sa scriu o compunere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *