CSI / RusiaInternațional

VIDEO/ Mii de ruși încearcă să fugă spre Moscova din orașul Belgorod. Localitatea, situată la 40 de kilometri de granița cu Ucraina

Cetățenii ruși din Belgorod, oraș cu 400.000 de locuitori de la granița cu Ucraina, se înghesuie la gară pentru a pleca de urgență înspre interiorul țării, preponderent în Moscova.

După ce orașul ar fi fost lovit de proiectile în noaptea de 29 spre 30 august, oamenii și-au strâns în grabă strictul necesar s-au îndreptat în zona gării din Belgorod, unde s-au format cozi uriașe.

Rușii sunt panicați că ucrainenii ar putea ataca masiv orașul, potrivit zvonisticii care a pus stăpânire pe oraș.

O filmare cu presupuse bombe lansate înspre oraș circulă pe Twitter, dar nu a fost confirmată oficial nici de Rusia și nici de Ucraina. Unii comentatori spun că ar putea fi vorba de un meteorit.

Un ucrainean cu cetățenie americană care a postat filmul cu rușii înghesuiți la gară comentează: „Populația din Belgorod încearcă frenetic să fugă în Rusia interioară după mai multe lovituri de rachetă raportate. Putin este un idiot. Cărțile de istorie îi vor plasa responsabilitatea pentru dispariția Rusiei”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *