CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Prigojin apare într-un videoclip pentru prima dată de la revolta eșuată a mercenarilor Wagner. „Poate că ne vom întoarce operațiunea militară specială din Ucraina la un moment dat, când vom fi siguri că nu vom fi obligați să ne facem de rușine”

Liderul mercenarilor Wagner Evgheni Prigojin a fost prezentat într-o înregistrare video în care le urează bun venit luptătorilor săi Wagner în Belarus și le spune că, deocamdată, nu vor mai participa la războiul din Ucraina, relatează The Guardian.

În înregistrarea video, a cărei autenticitate nu a putut fi verificată imediat de The Guardian sau Reuters, se aude un bărbat a cărui voce seamănă cu cea a lui Prigojin, care le urează bun venit oamenilor săi.

Videoclipul a fost postat de serviciul său de presă pe Telegram.

„Bine ați venit băieți … Bine ați venit pe pământ belarus”, a spus Prigojin.

Videoclipul a fost filmat după căderea nopții și a fost posibil să se distingă doar ceea ce părea a fi profilul lui Prigojin. „Am luptat cu onoare”, a mai adăugat Prigojin.

„Ați făcut multe pentru Rusia. Ceea ce se întâmplă pe front este o rușine în care nu trebuie să ne implicăm”.

Prigojin le spune apoi oamenilor săi să se poarte bine cu localnicii și le ordonă să antreneze armata belarusă și să-și adune forțele pentru o „nouă călătorie în Africa”. „Și poate că ne vom întoarce la SMO (operațiunea militară specială din Ucraina) la un moment dat, când vom fi siguri că nu vom fi obligați să ne facem de rușine”, a spus Prigojin.

Un bărbat care semăna cu Dmitri Utkin, care a contribuit la fondarea Wagner, a vorbit apoi cu mercenarii. „Acesta nu este sfârșitul. Acesta este doar începutul celei mai mari lucrări din lume care va fi realizată foarte curând”, a spus Utkin, înainte de a trece la limba engleză: „Și bine ați venit în iad!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Alo, prostilor, fiti atenti la ce scrieti si mai ales in titlu: “Poate că ne vom întoarce operațiunea militară specială din Ucraina la un moment dat, când vom fi siguri că nu vom fi obligați să ne facem de rușine”. Corect este “poate ca ne vom intoarce ÎN operatiunea speciala”. Lipseste “ÎN”, caci fara “ÎN” se intelege coplet altceva ! Cine v-a pus condeiul in mana, jurnalistilor care sunteti sau nu sunteti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *