CSI / Rusia

VIDEO. Putin le spune mamelor soldaților ruși care luptă în Ucraina că „împărtășește durerea lor” și nu îi pare rău că a lansat ”operațiunea miliatră specială”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit cu mamele soldaților ruși care luptă în Ucraina, spunându-le că nu regretă că a lansat așa-numita „operațiune militară specială” și a mai adăugat că împărtășește suferința lor, relatează CNN și G4media.

În cadrul unei întâlniri preînregistrate și difuzate de mass-media de stat, Putin le-a spus mamelor soldaților să nu creadă tot ce văd la televizor sau citesc pe internet, susținând că circulă multe „falsuri” despre conflict.

Stând alături de grupul de mame în jurul unei mese cu ceai, prăjituri și boluri cu fructe de pădure proaspete, Putin a spus că el și întreaga conducere rusă înțeleg și împărtășesc durerea celor care și-au pierdut fiii luptând în Ucraina.

„Aș vrea să știți că, eu personal și întreaga conducere a țării – împărtășim durerea voastră. Înțelegem că nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu – mai ales pentru o mamă. Împărtășim această durere”, a afirmat Putin.

Președintele rus a mai declarat că nu regretă lansarea a ceea ce el numește „operațiunea militară specială” a Rusiei împotriva Ucrainei, prezentând războiul ca un moment de cotitură în care Moscova a ținut piept în sfârșit hegemoniei occidentale.

Comentariile mamelor la adresa lui Putin nu au fost prezentate în clipul de televiziune înregistrat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *