Război

VIDEO. Rușii au bombardat sediul administrației regionale din piața centrală a orașului Herson, recent eliberat

Ocupanții ruși care au tras cu mai multe lansatoare de rachete, au lovit miercuri, 14 decembrie, clădirea administrației regionale din piața centrală a orașului Herson, recent eliberat din sudul Ucrainei, a declarat un oficial ucrainean de rang înalt, transmite Reuters.

Menționăm că Ucraina a recucerit orașul Hersonul de la ruși pe 10 noiembrie, provocând zile de sărbători în piața pe care președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a vizitat-o câteva zile mai târziu pentru a saluta sfârșitul ocupației rusești în orașul din sudul țării invadate.

Soldații Kremlinului au bombardat Hersonul de pe partea opusă a râului Nipru, după ce au părăsit orașul și s-au retras de pe malul vestic al râului.

Kirilo Timoșenko, șeful adjunct al biroului prezidențial ucrainean, a declarat că două etaje ale clădirii au fost avariate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

De asemenea, el a postat imagini pe canalul său de Telegram care arată dărâmături lângă clădire și tavanul unui coridor din interior care s-a prăbușit. Unele ferestre par a fi sparte, deși structura clădirii părea intactă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *