CSI / Rusia

VIDEO/ Soldați ruși care stăteau la pândă cu un sistem de rachetă antitanc s-au filmat cum se cinsteau cu câteva sticle de alcool

În timp ce unii soldați ruși participă la ofensiva din estul Ucrainei, s-au declarat epuizați de luptele continue și s-au plâns de condițiile în care luptă pe front, acum pe rețelele de socializare au apărut imagini cu un grup de militari care stau la un picnic improvizat pe marginea drumului, cu tot cu sticle de alcool, lângă locul unde aveau amplasat un sistem mobil de rachete antitanc.

Astfel, în video se poate observa și o altă sticlă de alcool aflat în buzunarul soldatului care filmează toată scena.

Militarii ruși se plâng de condițiile de pe front. Ucrainenii spun că rușii au recurs la droguri și alcool pentru a face față presiunii

Unii dintre soldații ruși ce participă ofensiva din estul Ucrainei anunțau public recent că sunt epuizați de luptele continue și s-au plâns de condițiile infernale de pe front.

„Oamenii noștri se confruntă cu foamete și frig”, afirmă unul dintre ei. „Pentru o perioadă semnificativă am rămas fără susținere materială, medicală sau hrană”, adaugă el.

Soldații acuză că „dată fiind prezența noastră continuă și faptul că printre noi se află persoane cu afecțiuni medicale cronice, persoane cu probleme mentale, numeroase întrebări care sunt ignorate de superiorii de la comandament”.

De cealaltă parte, Serviciul de Securitate Ucrainean (SBU) anunța la finalul lunii mai că o parte din militarii ruși au ajuns la capătul puterilor și au recurs la consumul de droguri și alcool în exces pentru a putea rezista presiunii războiului.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *