Actualitate

VIDEO/ Un șofer de 67 de ani a decedat după ce i s-a făcut rău, la volan. S-a izbit cu mașina sa în câteva automobile

Incidentul a avut loc în data de 15 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe strada Tudor Strișca din sectorul Botanica al capitalei. Imaginile de după coliziune au fost transmise de către un martor ocular.

Potrivit sursei, șoferul care se vede în imagini ar fi accidentat mai multe autoturisme. Martorii de la fața locului ar fi încercat să-i acorde ajutor șoferului, până la sosirea medicilor, sperând că bărbatul va putea fi salvat.

Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că totul s-ar fi întâmplat după ce, în timp ce ghida propria mașină, șoferul de 67 de ani s-ar fi simțit brusc rău. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a tamponat cu un alt vehicul, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 de ani.

Ulterior, după inerție, mașina a mers mai departe, izbindu-se în încă două mașini parcate la marginea drumului, care aparțin unui tânăr de 24 de ani și unui bărbat de 66 de ani.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva bărbatul, acesta a decedat la fața locului. Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la centrul de medicină legală pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Pe caz inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstantelor.

Sursa: echipa.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *