Sport

Viorel Frunza a revenit in Liga 1

Ex-componentul echipei nationale de fotbal a R. Moldova, atacantul Viorel Frunza, in varsta de 29 de ani, revine pe terenul de fotbal dupa o pauza de opt luni.Basarabeanul a ajuns luni la Iasi si doar peste o zi a semnat un contract cu formatia din Copou, Politehnica.

Pe arena sportiva a clubului iesean, jucatorul nostru s-a antrenat impreuna cu fostul jucator al echipei Steaua Bucuresti, Marius Croitoru, iar marti dimineata au efectuat vizita medicala. Conform PRO TV, contractul lui Viorel Frunza cu echipa din Iasi este valabil pe o perioada de doi ani si prevede un salariu lunar de 8000 de euro.

Atacantul Viorel Frunza a fost legitimat ultima data timp de aproximativ jumatate de an la Spartak Nalcik, echipa din primul esalon al campionatului rusesc. Anterior, a jucat in Campionatul Greciei, la echipa PAOK Salonic. In 2007, el a evoluat cu titlu de imprumut la Ceahlaul Piatra-Neamt (Romania), fiind cedat de o alta echipa din dreapta Prutului, CFR Cluj. Transferul sau la CFR Cluj s-a produs de la FC Vaslui, pentru care a marcat zece goluri, figurand cu acest rezultat pe locul doi in topul celor mai buni golgheteri ai campionatului.

Atacantul moldovean s-a lansat in fotbalul de performanta la Zimbru Chisinau, unde s-a remarcat, in special, prin golul inscris formatiei IFK Goteborg (Suedia), in faza preliminara a Ligii Campionilor Europeni, de la circa 35 metri de poarta.
In ultima perioada de timp, Marius (fratele lui Florin Croitoru, fostul jucator al Politehnicii Iasi) s-a pregatit cu fosta lui echipa, FCM Bacau. Croitoru (28 de ani) are 179 de meciuri in prima divizie din Romania (la Bacau, Vaslui, Steaua si Ceahlaul Piatra-Neamt), inscriind 13 goluri. In tricoul Stelei Bucuresti, Marius Croitoru a prins zece meciuri in Cupele Europene.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *