IT&C

VIP magazin da tonul verii

In numarul din iunie-iulie a „VIP magazinului” aflam povestea incredibil de sincera a omului care sfideaza timpul, care vrea, munceste, se enerveaza, iubeste si crede. Este vorba de Petru Bodarev, patronul Companiei „Cristina”, care a pozat pe coperta cum n-am mai pozat nimeni din Moldova, marturisind cititorilor despre primii sai pasi in afaceri, despre nonconformismul si setea nebuna de a trai – „fiecare dintre noi are aceleasi sanse la fericire”.

Tot in acest numar, „VIP magazin” are un oaspete pretios, prin felul de a gandi, de a vorbi, de a scrie si de a fi. Scriitorul Emilian Galaicu-Paun. Aflati cum au aflat unii copii ca exista poeti… vii. Iar de la Evelina Buhna, o tanara femeie de afaceri, descoperiti cum se poate imbina agricultura cu frumusetea.

Intr-un proiect dublat cu dragoste parinteasca, „VIP magazin” le-a prezentat pe mamicile Larisa Busuioc, Lucia Gudima, Aura si Ala Hertman alaturi de gemenii lor. Revista a adunat intr-un singur portret pe zece dintre cei mai „onmiprezenti” fotografi ai capitalei. Invitatii rubricii „Monden” sunt producatorul TV Corneliu Durnescu, prezentatoarele TV Rusalina Russu, Olga Popa, antrenorul secund de la „Sahtior Donetk” Alexandru Spiridon, interpretele Dianna, Luminita Morozan si Mariana Mihaila. Iar la „Dezgolite frumos” o puteti admira pe Lily Lozan, DJ „Kiss FM”, care a pozat pe una din insulele de pe raul Nistru. Lectura placuta!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *