Cultură

VIVID XX – Festival local de Arte Vizuale

Produsul creativițății umane se poate regăsi în diferite ipostaze. Uluirea în fața unei experiențe vizuale, rezonarea într-un picior de vers sau mișunarea fiorilor pe suprafața întregului corp la simțirea muzicii. Acestea sunt procesele ce vor alimenta acest festival – VIVID XX.

Ne dăm întâlnire pe malul Nistrului pentru a șterge limitele dintre manifestările artei. Zeci de artiști se vor întruni într-un spațiu fuzionat al expresiei lor creative, pentru a crea o unică experiență artistică.

Festivalul își propune scoaterea artiștilor ce trăiesc arta în pulsațiile corpului lor, din underground la lumină. Din interacțiunea cu ei și exprimarea lor artistică, cei prezenți vor avea parte de stimularea intensă a senzațiilor vizuale, auditive și tactile.

Pentru crearea unei experiențe organice născută din artă, lemn de pădure și aer de pe Nistru, punem la dispoziție cazare în căsuțele bazei de odihnă „Impuls”, dar și o zonă de camping în care oaspeții noștri să se regăsească într-un spațiu meditativ din sânul naturii. Timp de 3 zile aceștia vor putea contempla perfomanțele tinerilor artiști, admira galeriile de artă, participa în workshop-uri și susține producătorii locali.

Detaliile despre bilete, locație și artiști pot fi văzut pe pagina de Facebook sau Instagram

Precum si pe pagina noastra oficiala
www.vividfest.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *