Actualitate

Vlad Plahotniuc, înduioșat de o știre difuzată la JurnalTV

Plahotniuc a scris pe contul său de Facebook că a donat bani după ce a văzut reportajul la televiziunea care îl critică foarte des.

„Inga Onoico – îţi ţin pumnii strânşi azi! Astăzi pentru unii este o zi obişnuită, pentru Inga Onoico, o tânără dansatoare, este poate cea mai importantă zi din viaţa ei. Va suferi o intervenţie chirurgicală complexă, la coloana vertebrală, după ce a suferit un accident rutier grav. M-a impresionat povestea Ingăi, am aflat de ea de la Jurnal TV şi am decis să sprijin financiar realizarea acestei intervenţii chirurgicale. Dar în astfel de momente nu doar banii sunt importanţi, ci şi solidaritatea noastră. De aceea, haideţi să-i ţinem azi pumnii strânşi Ingăi. Eu sunt sigur că operaţia va reuşi, am toată încrederea în medici! Revin cu detalii”, a scris Plahotniuc pe Facebook.

UNIMEDIA amintește că o locuitoare a orașului Chișinău a suferit o ruptură de coloană după ce a nimerit într-un accident rutier. Ea nu poate respira, mânca sau merge fără ajutorul aparatelor și al celor din jur. Pentru a o ajuta, internauții au demarat o campanie de ajutorare, colectând fonduri.
 
Sursa: Unimedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *