Editorial

Vom avea o viață decentă, doar dacă vom fi conduși de interlopi

Nu-mi este milă de loc de Filat, a furat, s-a înecat în propriul orgoliu și a ajuns la locul potrivit. Însă faptul, că Filat a fost judecat cu ușile închise, dă dovadă de lașitate și complicitate din partea celorlalți actori care au participat la furtul miliardului sau poate Vlad Filat avea să mai dea niște detalii și niște nume și mulți din cei care astăzi se cred mari și tari ar ajunge și ei în pușcărie. Încă nu, pentru că avem o justiție de buzunar, una selectivă, însă va veni și timpul acestor justițiari care astăzi se simt mari și tari. Cu toții veți ajunge acolo unde astăzi se află Filat.

Și mai ciudat este faptul că primarul-interlop de la Orhei a fost pus în arest abia acum. Atenție, omul care i-a oferit lui Filat mită de 250 milioane s-a aflat până acum în libertate, pentru că, în Orhei, avea loc un experiment mârșav, unul care vroia să dovedească că, fără conducători interlopi, țara asta s-ar duce de râpă.

Nu e de mirare că după arestul lui Shor lucrurile în Orhei s-au schimbat spre rău: nu toate străzile sunt iluminate, nu se mai mătură peste tot. Cineva ne transmite un mesaj subtil – vreți să vă fie bine, votați criminalii, rakeții, interlopii, traficanții și ucigașii. Și oamenii care protestează pentru eliberarea lui Shor sunt de acord să fie conduși de un criminal, doar să le fie bine, pe moment.

Însă, interlopii nu conduc doar Orheiul. Interlopii conduc toată țara, îi avem prin ministere, primării, guvern, judecătorii… peste tot. Și nu văd să fie bine. Însă va veni și ziua lor. Pentru că nici un mahăr (indiferent de câți bani și judecători cumpărați ar avea) n-o sfârșește bine. Pregătiți-vă pesmeții, băieți, poate nu azi, poate nu mâine, însă cândva veți ajunge și voi alături de Vlad Filat. La anul și la mulți ani!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *