Horoscop

Vrei o relație perfectă? Iată cele mai tari combinații de zodii

Femeie Taur – Bărbat Fecioară
Femeile Taur isi doresc un barbat care sa raspunda “prezent” la fiecare solicitare a lor. Barbatul Fecioara este cel mai fericit sa o ajute, astfel incat femeia sa se simta regina. Indiferent de cererile ei, el va fi dispus sa o indeplineasca.

Femeie Gemeni – Bărbat Vărsător
Relatia va fi bazata pe incredere reciproca, fiecare punandu-si bazele pe celalalt. Barbatul Varsator se va comporta ca un amant libertin, imagine pe care femeia Gemeni o adora. Un cuplu perfect!

Femeia Rac – Bărbat Taur
Femeia Rac va depune eforturi in amor, pentru ca este destul de pretentioasa. Barbatul Taur este cel mai potrivit pentru ea, chiar daca ii va da batai de cap. El o va iubi si va avea grija de ea.

Femeia Leu – Bărbatul Leu
Iubesti femeia Leu pentru ca este frumoasa, stapana pe sine. Daca nu esti suficient de abil, nu o vei putea cuceri. Insa barbatul Leu stie exact ce trebuie sa faca ca sa-i fie pe plac.

Femeia Fecioara – Bărbat Gemeni
Femeia Feciora este foarte pretentioasa si vrea sa fie lider. Daca o place, barbatul Gemeni va avea rabdare cu ea si o va ajuta in toate problemele ei.

Femeia Balanță – Bărbatul Pești
Femeia Balanta uraste sa se supuna ordinelor. Insa barbatul Pesti stie cum sa o convinga. El o lauda si o ridica in slavi, astfel incat femeia Balanta va fi gata oricand pentru el.

Femeia Scorpion – Bărbatul Capricorn
Femeia Scorpion este apriga, dar barbatul Capricorn este intelept. Pentru ca are alaturi un partener care stie sa comunice, femeia Scorpion nu se va lupta sa rezolve o problema. Ea va vorbi despre asta.

Femeia Sagetător – Bărbatul Berbec
Barbatul Berbec iubeste sa aiba grija de oameni si va adora sa ajute o femeie frumoasa. Asa cum este femeia Sagetator, pe care barbatul Berbec va dori imediat sa o ia de sotie.

Femeia Capricorn – Bărbatul Balanță
Femeia Capricorn se entuziasmeaza foarte repede, iar barbatul Balanta echilibreaza rapid situatia. In plus, femeia Capricorn il va incuraja pe barbatul Balanta, iar relatia lor va fi una foarte prospera.

Femeia Vărsător – Bărbatul Săgetator
Femeia Varsator este libertina si ofera libertate pe atat de mult pe cat si-o doreste pe a ei. De aceea face echipa perfecta cu barbatul Sagetator care cu cat se simte mai legat de cineva, cu atat mai mult isi doreste sa scape.

Femeia Pești – Bărbatul Scorpion

Femeia Pesti pozeaza intr-o persoana sensibila si lipsita de ajutor, iar barbatul Scorpion este gata sa-si asume responsabilitatea. Atunci cand femeia Pesti nu stie ce sa faca, barbatul Scorpion e acolo sa o salveze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *