CSI / Rusia

Zelenski: Negocierile cu Rusia vor deveni imposibile după “referendumuri”

Negocierile dintre președinții Ucrainei și Rusiei vor deveni imposibile după finalizarea referendumurilor false din teritoriile ocupate ale țării noastre. Kremlinul trebuie să fie conștient de acest lucru, pentru că agresorul a fost avertizat în mod repetat.

Acest lucru a fost declarat de liderul Ucrainei, Volodimir Zelenski, într-un interviu difuzat pe 25 septembrie la postul de televiziune CBS în cadrul emisiunii “Face the Nation”. El a precizat că ocupanții au pregătit din timp buletinele de vot pentru așa-zisul scrutin din regiunile sudice și estice, astfel încât Federația Rusă să poată anunța rapid “rezultatele”.

Acest lucru va face imposibilă continuarea oricăror negocieri diplomatice cu președintele Federației Ruse, iar el știe foarte bine acest lucru. Am vorbit despre acest lucru în mod public“, a subliniat Zelenski.

El consideră că acesta este un semnal foarte periculos din partea lui Putin, care confirmă că dictatorul “nu are de gând să pună capăt acestui război”.

Președintele a menționat că ocupanții au forțat locuitorii din regiunile ocupate să vină la “referendumuri”. În caz contrar, invadatorii amenință că le vor tăia curentul electric sau pur și simplu îi vor priva de posibilitatea de a trăi în mod normal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *