colesterol

Seminţele de in scad colesterolul şi te scapă de kilogramele în plus
Sănătate

Seminţele de in scad colesterolul şi te scapă de kilogramele în plus

Cura cu seminţe de in, cerută de numeroşi cititori, îţi este oferită acum alături de o reţetă de salată ce…
Uleiul de palmier – între beneficiu și pericol pentru sănătate
Sănătate

Uleiul de palmier – între beneficiu și pericol pentru sănătate

Uleiul de palmier este cel mai răspândit ulei alimentar din lume, doar că producerea sa afectează ireversibil mediul înconjurător.
Ceaiul din coji de rodie ajută la scăderea colesterolului
Sănătate

Ceaiul din coji de rodie ajută la scăderea colesterolului

Considerată elixirul tinereţii, rodia, consumată regulat, are efecte anti-îmbătrânire, luptă împotriva apariţiei unor maladii ca Alzheimer, cancer, boli de inimă…
Nucile scad nivelul colesterolului „rău” din sânge
Sănătate

Nucile scad nivelul colesterolului „rău” din sânge

Consumul zilnic de nuci aduce mari beneficii persoanelor care suferă de sindromul metabolic, afecţiune definită prin obezitate, un nivel ridicat…
„Regina lacrimilor”, ceapa
Culinar.md

„Regina lacrimilor”, ceapa

Mâncată şi de poftă, şi de sănătate, şi de… siluetă
Ce trebuie să ştim despre nivelul colesterolului
Sănătate

Ce trebuie să ştim despre nivelul colesterolului

Colesterolul este asociat, în general, cu mâncărurile bogate în grăsimi, însă doar 25% din această substanţă ajunge în organism prin…
O dietă sănătoasă te poate proteja împotriva bolilor sezoniere
Culinar.md

O dietă sănătoasă te poate proteja împotriva bolilor sezoniere

 O dieta sanatoasa poate reduce riscul de aparitie a unor boli. Nutritionistii americani recomanda pentru evitarea bolilor, consumarea unei diete…
Usturoiul, un prieten de nădejde
Sănătate

Usturoiul, un prieten de nădejde

 Sursă naturală de vitamine şi minerale, usturoiul nu e doar un „leac băbesc”. Consumat crud, normalizează tensiunea şi colesterolul, previne…
Carnea de miel, cu bune și cu rele
Sănătate

Carnea de miel, cu bune și cu rele

Carnea de miel este gustoasa si bogata in proteine, dar are o concentratie destul de mare de colesterol.