paste
Drob de miel
Culinar.md
2 aprilie 2010
Drob de miel
Romanilor le place carnea de miel si prepara de Paste aceleasi mancaruri traditionale in fiecare an. Nu lipseste friptura, drobul…
Superstiții și tradiții românești din Joia si Vinerea Mare
Social
1 aprilie 2010
Superstiții și tradiții românești din Joia si Vinerea Mare
Află care sunt cele mai cunoscute superstiții premergătoare Sărbatorii Paștelui!
Friptură de miel la cuptor
Culinar.md
1 aprilie 2010
Friptură de miel la cuptor
Masa din prima zi de Pasti este un prilej de reunire a familiei, decurgand dupa un adevarat ritual. De pe…
Pască moldovenească
Culinar.md
31 martie 2010
Pască moldovenească
Pasca este cea mai însemnată coptură, pa care o mănîncă atît românii din Bucovina cît şi cei din Moldova în…
Salată cu paste şi ton
Culinar.md
24 martie 2010
Salată cu paste şi ton
Rucola a fost preluata din bucataria italiana, care in momentul de fata se pare ca este cea mai raspandita si…
Ravioli cu rosii si busuioc
Culinar.md
22 martie 2010
Ravioli cu rosii si busuioc
Ravioli sunt un tip popular de paste făinoase, format din două foi de aluat sigilate înte ele cu umplutură de…
Ravioli cu rosii si busuioc
Culinar.md
22 martie 2010
Ravioli cu rosii si busuioc
Ravioli sunt un tip popular de paste făinoase, format din două foi de aluat sigilate înte ele cu umplutură de…