ActualitateExterne

‘Părul îi căde în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală’

De când a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton trece printr-o perioadă foarte grea. Prințesa de Wales urmează un tratament specific, însă acesta are un impact negativ asupra ei din toate punctele de vedere.

Prințesa de Wales, Kate Middleton, trece prin schimbări semnificative din cauza tratamentului pe care îl urmează pentru a învinge cancerul. Chimioterapia preventivă poate schimba înfățișarea unei persoane.

Potrivit publicației Gabe, Kate a suferit o pierdere semnificativă în greutate și și-a pierdut părul din cauza chimioterapiei împotriva unei forme de cancer care nu a fost făcută publică deocamdată.

Pe lângă schimbările fizice, prințesa este profund afectată și emoțional. O sursă regală a descris starea actuală a Prințesei de Wales, menționând că tratamentul a avut un impact emoțional foarte puternic asupra ei.

Aceeași sursă a precizat că părul a început să-i cadă și că acum este posibil să fie complet cheală. Totodată, tratamentul ar putea să-i provoace o menopauză precoce.

„Părul ei era coroana frumuseții sale, dar se pare că îi cădea în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală. În ciuda a tot ceea ce îndură Kate, ea este o adevărată Prințesă Războinică și credem că ar continua să facă apariții publice dacă ar putea.

Ar dori să fie un exemplu pentru cei care trec prin chimioterapie debilitantă și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a precizat sursa regală pentru sursa menționată anterior.

Kate Middleton, mai sinceră ca niciodată într-o scrisoare făcută publică

La data de 8 iunie au avut loc repetițiile pentru Trooping the Colour. Kate Middleton, în calitatea sa de Colonel al Gărzilor Irlandeze, ar fi trebuit să participe pentru a saluta oficial trupele.

Cu toate acestea, din cauza stării sale de sănătate, prințesa nu a putut fi prezentă la eveniment. În schimb, a transmis o scrisoare în care și-a cerut scuze pentru absența sa.

„Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de Repetiții și Trooping the Colour. Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă.

Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la Repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”, se arată în scrisoare făcută publică de Kate Middleton.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *