Horoscop

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 AUGUST 2020. Ce aduce Mercur în Leu?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O zi perfecta sa reiei tot ce ai lasat neterminat. Ceva te-a distras de la drumul tau, dar acum este nevoie de mai multa inspiratie si mai multa concentrare pentru a reusi. Incearca sa te folosesti de tehnologia moderna pentru a reusi sa finalizezi mai repede proiectele.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cheia succesului este sa mentii un aer de stabilitate. Ramai cu picioarele pe pamant, pastreaza-ti calmul si vei vedea ca oamenii nu vor ezita sa aiba increderein tine. Cu cat esti mai zbuciumat, cu atat ii indepartezi mai usor de tine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Subiecte de mare preocupare incep sa se clarifice si vei putea sa iti pui viata in ordine fara sa mai suferi de confuzie inutila si sensibilitatea excesiva ce te-au dominat pana acum. Scapa de tendinta sa fii introvert si devino mai sociabil. Intalneste-te cu prieteni si cunostinta si vei simti o pace mai mare. Curata orice tensiuni sau neintelegeri si vei vedea ca starea de spirit va fi ridicata considerabil.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai multe proiecte si treburi incepute dar trebuie sa le iei pas cu pas si sa nu te inghesui sa te realizezi pe toate o data. Lucrurile merg bine, una peste alta, si asta iti va permite sa revizitezi anumite aspecte foarte importante cand vine vorba de dezvoltari viitoare. Discuta deschis cu cei implicati in aceste subiecte si incearca sa vii cu solutii imediate si eficiente.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Acesta este un moment in care sa reevaluezi anumite aspecte despre viata ta si sa te reorientezi diferit spre oameni si situatii. Ai ocazia sa pui la punct oamenii care fie ti-au cauzat probleme fie te-au pus la pamant. O treaba neterminata care sta in calea ta se va solutiona cumva de la sine.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Este posibil sa existe o opozitie in calea ta azi, dar nu te lasa doborat. Ramai calm si pastreaza-ti o perspectiva pozitiva asupra situatiei. Este o zi in care, gratie echilibrului pe care il vei mentine, vei intelege si vei respecta si cealalta fata a monedei.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Tot felul de treburi neterminate si neplacute isi scot capul inca o data la lumina, fortandu-te sa actionezi rapid si sa iei decizii importante. Dupa ce scapi o data pentru totdeauna de trecut, vei fi pregatit pentru un nou inceput, departe de problemele care te-au bantuit de atata timp. Nu te retrage din cercul social pentru ca vei simti efectul pe dispozitiile tale.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astrele te privesc favorabil astazi. Este o sansa buna sa iti pui treburile la punct si sa mergi mai departe punandu-le in practica. Asta va duce la ridicarea anumitor obstacole din calea ta si vei putea inainta. Si persoane noi intalnite sunt posibile pentru tine. Nu le ignora sau neglija pentru ca se vor dovedi foarte eficiente pentru tine in viitor.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Exista mult “foc” in inima ta. Fii atent cum il foloseti. Exista riscul sa jignesti pe cineva din prea mult entuziasm. Atitudinea ta aroganta ii afecteaza pe cei din jurul tau. Lasa-ti bucuria interioara sa ii “molipseasca” si pei ceilalti. Te vei simti mai bine daca iti vei ajuta mai multi prieteni cu energia ta.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Foloseste-te de influenta pozitiva astrala a zilei pentru tine ca sa iti clarifici subiectele si sa depasesti orice intelegeri eronate. Nu initia nimic nou si nu pune in practica planuri inovatoare. Deja ai destule pe rol si trebuie ca mai intai sa termini lucrurile inainte de a incepe fronturi noi de interes.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Ziua de azi solicita munca sustinuta din partea ta daca vrei sa bifezi totul de pe lista. Oamenii din familie si mediul apropiat te pot solicita pentru ajutor si vei fi mai mult decat fericit sa le dai timpul si atentia ta. Fa asta, dar nu te neglija pe tine, planurile tale si desigur sanatatea ta.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ziua de azi are o intensitate mare pentru tine. Retraiesti emotiile unor episoade din trecut. Poate ca nu esti foarte confortabil cu toate aceste amintiri, insa te ajuta sa vindeci frustrari care te tineau pe loc. Actioneaza acum, in loc sa-ti plangi de mila mai tarziu. 

sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *