Sănătate

Motivul pentru care au apărut atât de multe boli în ultimii ani!

Ce știm despre INITIUM?
Exact ce știam și acum 30 – 40 de ani despre D.D.T., acea banală și miraculoasă substanță (arăta ca făina) care omora Gândacii de Colorado de pe cartofi și vinete și care după 30 de ani de folosire a fost interzisă ca fiind o substanță toxică care provoacă cancer. Mâncai cartofi neatacați de gândacul de Colorado, dar îmbibați cu cu substanța cancerigenă și ieșeai în ”câștig”. Nici atunci și nici acum țăranul sau fermierul român nu știe cu ce pesticide, fungicide sau insecticide își tratează culturile. Pesticidele omoară nu doar dușmanii culturilor, ci și apa, aerul, solul, dar și ființe nevinovate ca insectele polenizatoare și păsările care se hrănesc cu dăunătorii plantelor și copacilor și reduc și fixarea azotului în sol.

Anul acesta conducerea României a autorizat în premieră mondială fungicidul ce conține substanța activă INITIUM, produsă de corporația germană BASF, o corporație care la începutul anului a primi autorizație pentru cultivarea cartofului Amflora – modificat genetic în scopuri comerciale. Acest cartof conține mai mult amidon și gene rezistente la antibiotice. Deci cartofi de ”cauciuc” rezistenți la orice, care tratați cu INITIUM provoacă cancer. Evident că acest fungicid va fi folosit și la castraveți, roșii, ceapă, ardei. Dacă țăranul român ar fi rămas la tradiția lui și s-ar fi mulțumit cu o recoltă medie, refuzînd categoric stropirea și stimularea plantelor cu substanțe toxice, am fi alergat la țărani și am mai fi cumpărat câte ceva. Dar așa nu-i sigură mâncarea nici de la ei.

Care sunt cele mai mari greşeli în materie de alimentație?
Hipermarketul oferă ”pe alese„ marfă moartă frumos ambalată. Ne înjurăm unii pe alții și căutăm țapi ispășitori, în realitate vina o poartă laboratoarele de otrăvuri și direct cine dorește asemenea substanțe. Dar și ignoranța noastră legată de dezinformare! Motivul pentru care au aparut atat de multe boli in ultimii aniNu ne pasă de ce băgăm în gură, nu aprofundăm de unde ne vine moartea și ne stingem ușor fără revoltă în casele noastre, zicînd că așa a vrut Dumnezeu! Nu cred că Dumnezeu doreşte aceste lucruri, ci Necuratul, fiindcă el își vâră coada sigur! Ecosistemul este în strânsă relație cu omul. Când emisiile negative ale oamenilor s-au întețit și plantele și animalele au suferit modificări grave. Totul este energie și contează foarte mult ce dau planetei, animalelor și plantelor. Când omul de începuturi planetare culegea o plantă cu respect și iubire, planta vindeca tot ce era de vindecat, pentru că, culesul plantelor și a frunzelor și fructelor era un ritual sacru. Animalele slujeau cu dragoste și devotament omul și omul sacraliza tot ce atingea. Acum când semeni ogorul scrâșnind din dinți și în loc de rugăciune îl înjuri de toți sfinții, bați animalele pe care le folosești fără compasiune și dragoste și stropești ogorul cu orice auzi ca să se facă rod mult și prost, te mai miri că nimic nu e bun și rodul este o otravă?

Trebuie să avem mai multă grijă de mediul înconjurător
Pe nesimțite media de viață a scăzut, bolile sunt multe și grave și între număratul banilor de mâncare zilnic și întreținere, nu ne dăm seama că nu-i normal să murim atât de repede. Toată lumea dă vina pe stres și nesiguranță… Oare războaiele, molimele, viața nomadă ofereau siguranță și erau lipsite de stres? Nu vedeți că acceptăm deșeuri radioactive și gunoaiele Europei pentru bani? Nu observați că ”cineva” vrea să ne țină în frică și condiționare, să ne fure demnitatea, să ne calce în picioare, să ne otrăvească apa și mâncarea, să ne omoare pe nevăzute, încet, dar sigur?

A ieșit cineva să protesteze împotriva poluării, uciderii balenelor și delfinilor, împotriva deșeurilor radioactive, împotriva pesticidelor, insecticidelor, fungicidelor, a morții prin otrăvire?? Nu, cel puțin de la noi din țară, nimeni nu vrea să se implice în asemenea probleme ucigașe, dar toți fac demonstrații pentru bani și dărâmarea sau susținerea unui lider politic. Ne merităm soarta, fiindcă am pierdut și capacitatea normală de a ne conserva specia și de a păstra gena supraviețuirii.

Este o păcăleală milenară care încă ține și va persista până cînd vom hotărî să luăm atitudine și să scoatem generațiile viitoare din somnul morții! 

zenivers.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *