Actualitate

Site-ul Lemne.md a fost lansat oficial. Ce informații pot găsi moldovenii pe această platformă

Site-ul buclucaș LEMNE.MD, în sfârșit a fost lansat. Din această după-amiază, internauții pot accesa pagina, pentru a obține informații despre locul și metoda de procurare a maselor lemnoase.

Pe site se regăsesc informații despre stocurile de lemne în diferite regiuni ale țării. De asemenea, cetățenii pot găsi răspunsurile la întrebări, accesând linia verde direct de pe pagina web, scrie Realitatea.md.

Pentru a afla ce ocoale silvice deservesc fiecare localitate va fi utilizată opțiunea de căutare, disponibilă pe lemne.md. Astfel, indicând localitatea, persoanele interesate vor afla denumirea ocolului silvic și localizarea exactă, persoana de contact și numărul de telefon al acesteia, dar și prețurile stabilite de ocolul silvic, în funcție de specia lemnului de foc.

De asemenea, pe site pot fi găsite răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, precum cantitatea de masă lemnoasă care poate fi cumpărată, prețurile acesteia, deciziile Comisiei pentru Situații Excepționale privind planul de acțiuni de aprovizionare cu lemne de foc pentru perioada rece 2022-2023.

Vă amintim că săptămâna trecută, la ședința de Guvern, Natalia Gavrilița s-a arătat nemulțumită de faptul că site-ul lemne.md nu a fost creat și a cerut să fie lansat până în data de 15 septembrie. În urma mesajului dur a prim-ministrei, ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, și-a dat demisia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *