Frumusețe

Abdomen plat în câteva mişcări (II)

1. Acest exerciţiu este pentru muşchii abdominali oblici. Începi tot cu partea dreaptă. Te aşezi cu spatele drept, dar cu picioarele orientate pe partea stângă, cu genunchii uşor flexaţi şi cu mâna stângă pe abdomen (ca să poţi să simţi muşchii cum lucrează). Ridică spatele, atât cât îţi permite, fără să te forţezi.

După 45 de secunde, treci la exerciţiul următor.

2. Acelaşi exerciţiu îl faci acum pentru muşchii de pe partea stângă.

După 45 de secunde, treci la exerciţiul următor.

3. Continuă cu noua serie de abdomene. De această dată, ţii picioarele depărtate şi împingi cu mâinile printre picioare, cu palmele una peste alta, orientate către exterior.

După 45 de secunde, treci la exerciţiul următor.

4. De această dată, vei lucra muşchii abdominali inferiori. Ţii picioarele ridicate, încrucişate, cu tălpile spre tavan, şi prin mişcări controlate ridici bazinul. Din nou vei fi tentată să te împingi în mâini, pentru aceste mişcări însă ideal este să forţezi muşchii abdominali.

După 45 de secunde, treci la exerciţiul următor.

5. E vorba despre o nouă serie de abdomene, încrucişate de această dată. Întinsă pe spate, cu genunchii flexaţi şi mâinile la ceafă ridici spatele, alternativ, o dată către dreapta – o dată către stânga.

Nu există un număr stabilit de repetări pe care trebuie să le efectuezi. Fiecare face exerciţiul în ritmul propriu, esenţial este să simţi că muşchii pe care îi lucrezi se încordează şi se relaxează.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *