Eveniment

Actele false emise de AUTORITĂȚILE RM omului de afaceri român Sorin Ovidiu Vîntu au fost ANULATE

Astfel, autorităţile de la Chişinău au reacţionat la informaţiile din presa română despre arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Ministerului Tehnologiei Informației şi Comunicaţiilor anunţă că omul de afaceri din România a obţinut documentul în baza unor informaţii false şi spun că aceste acţiuni ilegale au avut loc în anii guvernării comuniste.

"Ancheta internă a scos în evidență eliberarea buletinului de identitate cu seria A 43033764 pe numele lui Corneanu Sorin Haralambie la 16 decembrie 2003 de către Biroul de Evidență și Documentare a Populației Cantemir, precum și eliberarea de către același birou a pașaportului cu seria A 1401214 în data de 25 decembrie 2003. Întocmirea buletinului și pașaportului s-a bazat pe documente falsificate, iar aceste acte au fost anulate de către Departamentul Documentare a CRIS Registru la data de 30 mai 2013. De asemenea, a fost anulată înregistrarea domiciliului pretinsului cetățean Corneanu Sorin Haralambie pe adresa satul Goteşti, raionul Cantemir, precum și alte acte fabricate în scopul falsificării identității, cum ar fi certificatul de naştere", se arată într-un comunicat de presă al MInisterului Tehnologiei Informației şi Comunicaţiilor.

Dosarul pentru fals în acte a fost transmis Inspectoratului de Poliţie Cantemir în mai 2013.
 
sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *