Actualitate

Alaiba scoate „scheletele” din activitatea lui Chicu: „Tu știi că eu știu”

 Alaiba, în postarea sa scrie că, la 7 martie 2019, când Ion Chicu era ministru al Finanțelor, anume el a fost cel care a promovat proiectul de lege peste care recent Parlamentul a „pus cruce”.

„Cum Guvernul lui Plahotniuc, în persoana Ministrului Finanțelor, Ion Chicu, a promovat intens jocurile de noroc. Exemplu: 7 martie 2019. Guvernul Filip, la câteva zile înainte de constituirea noului Parlament, își asumă răspunderea pe câteva proiecte de legi, inclusiv un proiect care promovează deschis interesele industriei jocurilor de noroc. Prezintă ministrul Finanțelor Ion Chicu. Prezentarea proiectului a durat 51 de secunde. Nimeni nu a adresat nici o întrebare. Așa s-au efectuat mai multe modificări bolnave”, a scris Alaiba pe pagina de Facebook.

Mai multe detalii le găsiți aici.

După postarea deputatului, Chicu imediat a reacționat.

„Alaiba, urmare a acestor modificări bugetul statului a câștigat în 10 luni ale anului 2021 de 10 ori mai mult ca în 2019. A câștigat bugetul, Alaiba. Iar în urma legii promovate de tine, va câștiga altcineva, Alaiba. Tu știi că eu știu…”, a scris Chicu.

Amintim că, la 25 noiembrie, deputații au aprobat în lectură finală proiectul de lege promovat intens de către Dumitru Alaiba prin care se interzice publicitatea la jocurile de noroc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *