Actualitate

Alianța ȘOR+DODON n-a venit la ședința Parlamentului pentru a dezbate moțiunea împotriva lui Voicu (MAI)

Moțiunea simplă asupra activității Ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a eșuat din lipsă de cvorum, ședința fiind boicotată de fracțiunile PSRM, Șor și platforma „Pentru Moldova”.

Deputații s-au întrunit luni în ședință, pentru a dezbate moțiunea simplă asupra activității Ministerul Afacerilor Interne. Parlamentarii transfugi de la „Pentru Moldova” și cei ai fracțiunii Șor au anunțat că nu vor participa la ședință. La începutul ședinței în sală erau 38 de deputați – număr insuficient pentru a dezbate moțiunea.

La ședința de astăzi a Parlamentului s-au prezentat doar 38 de deputați. Astfel, din lipsă de cvorum moțiunea este eșuată.

La ședință nu și-au înregistrat prezența deputații fracțiunii PSRM, fracțiunii Șor și ai platformei „Pentru Moldova”, Ilan Șor, Vremea Igor, Iurie Reniță, Arina Spătar, Bacalu, eugeniu Niciforciuc, Vladimir Andronachi, Dumitru Alaiba, Veronica Roșca, Svetlana Rotundu și Ion Leucă.

A început ședința Legislativului.

Fracțiunea parlamentară Platforma Demnitate și Adevăr și deputații Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) au înaintat la 19 noiembrie o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu. Deputații îl acuză pe Voicu de nepregătire pentru combaterea grupărilor criminale, a grupurilor paramilitare din regiunea transnistreană și asigurarea securității cetățenilor R. Moldova.

zdg

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *