Moldova

Ambasadorul Germaniei din RM se implică în PROBLEMELE interne ale ROMÂNILOR și susține consecințele pactului “Molotov – Ribbentrop” și ale ocupației Sovietice

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, ce retransmite postul de telviziune rusesc NTV, care este deținut de compania monopolistă Gazprom.

Ambasadorul a declarat că Germania vede Republica Moldova ca stat aparte. Totodată, acesta a subliniat faptul că discuția despre unire nu ar trebui să existe în aceste momente. „Noi îi respectăm pe toți președinții țărilor membre ale Uniunii Europene și fiecare poate să aibă propria părere. Noi vedem Republica Moldova ca stat aparte. Un stat care este un subiect al dreptului internațional. Un stat care se află pe drum spre Europa. Și sperăm că va ajunge membru al Uniunii Europene. Și această cale merge direct spre Europa. Pentru aceasta nu aveți nevoie de altcineva. Sunteți cu toții bineveniți la noi. Această discuție nu trebuie să fie acum. Aș numi această discuție ca o furtună într-un pahar cu apă. Prin urmare acestui subiect nu i-aș da o valoare prea mare acum”, a precizat Excelența sa, citat de unimedia.md 

Potrivit lui Meyer, în Germania nu se discută subiectul unirii României cu Republica Moldova. „Nu trebuie să vă îngrijorați, în Germania nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Pentru noi acest lucru nici nu se discută. Nu este o discuție acest subiect”, a subliniat ambasadorului Germaniei la Chișinău.

Reamintim cititiorilor că Germania a fost divizată în două de sovietici timp de 29 de ani, detalii AICI despre Zidul Berlinului, iar când oamenii din cele două state au decis că vor să se unească, NIMIC NU  I-A PUTUT OPRI.

Chiril Lucinschi  (deputat PLDM) este omul "afaceri" care controlează postul de televiziune Tv7 ce emite în limba rusă. (Reamintim că pe teritoriul RM limba oficială este limba română, iar rusă se vorbește la nivel de stat în "enclava" teroristă condusă de Șevciuk)

Totodată, Germania este una din țările care e cea mai dependentă din UE de gaz rusesc, iar la negocierea contractelor cu Gazprom conducerea țării nu a ținut cont de interesele Uniunii Europene. AICI, europarlamentarul britanic Graham Watson, afirmă într-un interviu că "atunci când vine vorba de energie sau comerț, fiecare țară are interesul său național".

Pactului Ribbentrop-Molotov, despre care domnul Mayer afirmă că nu se discută, a fost pus la cale de Adolf Hitler si I. V. Stalin. (DETALII PE WIKIPEDIA)

Amintim cititorilor că în anul 2012 a apărut o informație despre un pact secret semnat la Geneva de Angela Merkel și Vladimir Putin ce ar viza și Republica Moldova (wikileaks – engleză)

În atenția Ambasadelor STRĂINE din R. Moldova:

REPUBLICA MOLDOVA ESTE UN STAT SUVERAN, INDEPENDENT ȘI DEMOCRATIC, LIBER SĂ-ȘI HOTĂRASCĂ PREZENTUL ȘI VIITORUL FĂRĂ NICI UN AMESTEC DIN AFARĂ, ÎN CONFORMITATE CU IDEALURILE ȘI NĂZUINȚELE SFINTE ALE POPORULUI ÎN SPAȚIUL ISTORIC ȘI ETNIC AL DEVENIRII SALE NAȚIONALE. (Declarația de Independență a RM, de URSS, 27 august 1991

Deși domnul Mayer afirmă că RM este un subiect al dreptului internațional, nu am putut observa nicio reacție oficială a țării pe care o reprezintă la ocuparea R. Moldova de către armata a 14-a a Federației Ruse, la susținerea teroriștilor de către grupările finanțate de F. Rusă sau o reacție la încălcările flagrante a drepturilor și libertăților omului la care se dedau așa numiții "gardieni" din închisorile "șevciukiste".

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *